Detacheren

Soms zoekt u versterking voor een paar weken of maanden. Bijvoorbeeld voor een belangrijk project, tijdelijke vervanging van een vaste medewerker of seizoensarbeid. Detachering is dan een snelle en geschikte oplossing. Schreeuwt u om specialisten voor een korte periode? Flexibility helpt u graag bij het invullen van opdrachten voor een bepaalde tijd. Wat de reden van detachering ook is, wij zorgen voor de juiste professional die de klus voor u klaart.

 

 


Detachering via Allround Horeca Group B.V.

De gedetacheerde medewerker treedt voor bepaalde tijd in dienst bij AHG. U huurt de werknemer voor een bepaalde periode in (fase B). Formeel is AHG dus de werkgever van de gedetacheerde werknemer. Dat betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening nemen. Als de samenwerking goed bevalt, dan kunt u de gedetacheerde medewerker uiteindelijk zelf in dienst nemen.

Allround Horeca Group B.V. richt zich op verschillende vakgebieden, waaronder: Schoonmaak, Tuinbouw, Logistiek en Techniek.

Voordelen detacheren

  • Flexibele personeelsinzet bij projecten, reorganisaties, etc.
  • De werknemer staat niet op de loonlijst
  • Continuïteit
  • Beperkt (ziekte)risico werkgeverschap
  • Geen werkgeversverplichtingen
  • Verlengde proefperiode

AHG B.V.: uw detacheringsbureau

Bij AHG doet u zaken op een persoonlijke manier. Wij zorgen altijd voor de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Daarbij combineren we de kennis van een grote organisatie met de kracht van lokaal ondernemerschap. Bij AHG heeft u altijd één aanspreekpunt. Wat uw personeelsvraag ook is, onze gedreven zelfstandig ondernemers helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in detachering? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op